Ulighedens Topmøde 2013 – Forebyggelse som vejen til lige muligheder

935561_646522028725040_1807458796_n

Igen i år inviterer tænketanken Cevea til Ulighedens Topmøde 2013. I år vil vi sætte fokus på at forebygge uligheden før den opstår, gennem sociale investeringer og skabelsen af et samfund med muligheder for alle. Derudover sætter vi i samarbejde med hovedsponsorerne Danmarks Lærerforening, HK Danmarks A-kasse og Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger samt øvrige sponsorer fokus på ulighed i uddannelse, beskæftigelse og opvækstvilkår.

Topmødet samler internationale eksperter og viden, innovative idéer, de mest erfarne praktikere og de bedste eksempler i arbejdet for at skabe lige muligheder og undgå social marginalisering. Topmødet er et mødested for alle, der interesserer sig for og ønsker at bidrage til løsninger på problemerne med ulighed. På Ulighedens Topmøde 2013 vil diskussionerne foregå med bidrag fra forfatter og journalist Stewart Lansley om predistribution, fra nationaløkonom og forsker Ingvar Nilsson, der vil tale om sociale investeringer og beskæftigelsesminister Mette Frederiksen.

Der er tilmeldingsfrist den 26. november 2013

se mere: http://www.ulighed.net/

tilmeld dig på: www.cevea.dk/ulighedens-topmoede-2013

OBS: En tilmelding til denne begivenhed gør det ikke ud for tilmelding til Ulighedens Topmøde 2013. Tilmelding skal ske på ovenstående link.

Comments are closed.

  • Udgiver

    Magasinet Politik er Tænketanken Ceveas webmagasin og udkommer hver 14. dag. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.

  • CEVEA

    CEVEA Att: Magasinet Politik Vesterbrogade 124B, 3. sal t.v. København V 1620 Denmark Email: magasinetpolitik@cevea.dk ISSN 2246-0977