Om Magasinet Politik

Hvad er Magasinet Politik?
Magasinet Politik er Ceveas webmagasin for centrum-venstre og udkommer hver måned. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.
Hvem er Magasinet Politik?
Magasinet Politik udgives af tænketanken Cevea. Arbejdet med magasinet hører under Ceveas publikationsenhed, som er ledet af Kommunikationschef Iben De Neergaard.
Bidrag til Magasinet Politik
Magasinet Politik modtager meget gerne kvalificerede og relevante bidrag. I udgangspunktet er vores artikellængde på omkring 1.000 ord. Hvis du ønsker at bidrage til Magasinet Politik, er du velkommen til at sende en mail.
Der er også mulighed for at blive en del af arbejdet med Magasinet Politik – som fast skribent, redigerer eller “ekspert” på særlige områder. Kontakt Iben De Neergaard, hvis du vil med på holdet omkring magasinet
Viderebringelse af indlæg fra Magasinet Politik
Magasinet Politik tillader som udgangspunkt altid andre at distribuere vores indlæg og bearbejde, herunder ændre  og tilpasse, selv kommercielt, så længe de krediterer Magasinet Politik for det originale indlæg. Vi vil dog gerne være orienteret om hvor vores materiale blive brugt, ligesom der kan være enkelte undtagelser for det ovenstående. Du er derfor meget velkommen til at sende en mail hvis du gerne vil bruge vores indhold.

Creative Commons licens
Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse 2.5 Danmark Licens.
Permissions beyond the scope of this license may be available at <=da.

  • Udgiver

    Magasinet Politik er Tænketanken Ceveas webmagasin og udkommer hver 14. dag. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.

  • CEVEA

    CEVEA Att: Magasinet Politik Vesterbrogade 124B, 3. sal t.v. København V 1620 Denmark Email: magasinetpolitik@cevea.dk ISSN 2246-0977