Lyd & video

Kommentarer i Magasinet Politik

Hvert nummer af Magasinet Politik kommer Tænketanken Ceveas Direktør med en kommentar til den aktuelle økonomiske dagsorden.

Cevea foredrag

Tænketanken Cevea inviterer ofte til konferencer og foredrag. Vi bringer her et uddrag af nogle af deres mest spændene arrangementer.


Framing eksperten George Lakoff om venstrefløjens udfordringer


Framing eksperten George Lakoff om dansk politik 2012


Michael Gecan om community organizing 2012

Foredragsrække: “Hvad gør vi?”

Magasinet Politik udgives af Tænketanken Cevea. I april 2013 blev Tænketanken Forum for Politisk Analyse en del af Tænketanken Cevea.

FOPA holdet i løbet af vinteren 2013 en række foredrag under temaet: HVAD GØR VI? De bad en række personer give deres bud på svar på en række centrale samfundsudfordringer. Vi bringer her video, fra den nu nedlagte tænketanks arrangementer


Mattias Tesfaye: Hvad gør vi?


Emilie Turunen: Det’ midnat nu i Europa


Bettina Post: Pisk eller gulerod?


Nanna Westerby: Færre penge, men mere velfærd

  • Udgiver

    Magasinet Politik er Tænketanken Ceveas webmagasin og udkommer hver 14. dag. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.

  • CEVEA

    CEVEA Att: Magasinet Politik Vesterbrogade 124B, 3. sal t.v. København V 1620 Denmark Email: magasinetpolitik@cevea.dk ISSN 2246-0977