Hæfte: Den danske model

Skærmbillede 2014-02-11 kl. 10.07.28

Ceveas nye politiske hæfte forklarer styrkerne i, behovet for og truslerne mod den danske model gennem personlige beretninger og klare illustrationer.

Tænketanken Cevea har netop udgivet et nyt politisk hæfte om den danske model. Hæftet forklarer, hvorfor det er vigtigt at beskytte den danske model. Ikke kun for den enkelte arbejdstager, men for hele det danske arbejdsmarked.

I hæftet kan du bl.a. lære hvordan den danske model fungerer, hvilken betydning modellen har for det danske arbejdsmarked og hvordan det faglige fællesskab kan hjælpe dig som medlem. Du møder tillidsmanden Morten, der hjalp en kollega med at få hans overarbejde udbetalt, så han kunne få sin datter hjem til jul, og malermesteren Tommy, der ikke ville kunne drive sin forretning uden fleksibiliteten i den danske model. Du kan også finde ud af præcis hvor mange kroner og øre et medlemskab af en fagforening er værd.

Hæftet af skrevet på baggrund af rapporten ”Den danske models styrker” som Cevea udgav i september 2013.

 BESTIL HÆFTET HER

Comments are closed.

  • Udgiver

    Magasinet Politik er Tænketanken Ceveas webmagasin og udkommer hver 14. dag. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.

  • CEVEA

    CEVEA Att: Magasinet Politik Vesterbrogade 124B, 3. sal t.v. København V 1620 Denmark Email: magasinetpolitik@cevea.dk ISSN 2246-0977