Bliv medlem af Cevea

cevea_logotype_logo_gradient1a

I tænketanken Cevea, der udgiver Magasinet Politik, har vi brug for din støtte til at skabe et bedre Danmark. Der er flere måde hvorpå du kan støtte os og vores arbejde, og vi håber, at du vil være med!

I Cevea forsøger vi at sætte turbo på idéudviklingen på centrum-venstre, og samtidig gøre op med højrefløjens tankegods, som på trods af regeringsskiftet stadig dominerer medierne og den offentlige debat.

Derfor udarbejder vi i Cevea analyser, leverer policy-forslag, udgiver et tidsskrift, og uddanner venstreorienterede meningsdannere, velfærdsmedarbejdere og andre som kan være med til at styrke vores kamp for et samfund med et styrket fællesskab og en høj grad af lighed hvor alle har frihed til at realisere deres potentiale.

Ved at blive medlem af Cevea støtter du ikke kun vores politiske kamp økonomisk men kan også fungere som en stærk medspiller når den viden vi producerer, skal bringes ud af vores kontor, ind i stuerne og ud på arbejdspladserne hvor den kan bidrage til at nuancere samfundsdebatten.

Læs mere om mulighederne for at støtte Cevea her:

Når du bliver medlem af tænketanken Cevea, får du stemmeret på Ceveas årsmøde, adgang til debatmøder med internationale topnavne, invitationer til konferencer, mulighed for at deltage i kurser, indsigt i de nyeste analyser og et stærkt netværk. Samtidigt er du med til at fremme og udbrede Ceveas arbejde.

Et ordinært kontingent koster årligt: 500 kr. (Studerende: 300 kr. årligt)

For mere information, skriv til: cevea@cevea.dk 

Bliv medlem ved at udfylde formularen på denne side

 

  • Udgiver

    Magasinet Politik er Tænketanken Ceveas webmagasin og udkommer hver 14. dag. Magasinet leverer inspiration og stof til eftertanke i form af politiske analyser, reportage og debat. På den måde bidrager Magasinet Politik til udvikling af nye ideer og debat af politiske visioner i centrum-venstre.

  • CEVEA

    CEVEA Att: Magasinet Politik Vesterbrogade 124B, 3. sal t.v. København V 1620 Denmark Email: magasinetpolitik@cevea.dk ISSN 2246-0977